Naslovna Društvo REPERTOAR POZORIŠTA LUTAKA

REPERTOAR POZORIŠTA LUTAKA

0
PODELI
Pozorište lutaka foto: redakcija Gradski portal 018

Tokom ove sedmice na repertoaru Pozorišta lutaka su predstave „Tri praseta“ i „Nedostajanje“.

Tri praseta / foto: Foto Art

Četvrtak, 16. mart, 18.00 „Tri praseta“

Priča o drugarstvu, ljubavi i zajedništvu prikazana je kroz doživljaje tri praseta čije bezbrižne živote ometa zloćudni i proždrljivi vuk. U nameri da mu doskoče, jedno prase gradi kuću od slame, drugo od pruća, a treće od cigala. Kućice od slame i pruća vuk uspeva da poruši, ali treća se je bila preveliki zalogaj čak i za tako opasnog “stvora“ kao što je on. Srećni i bezbrižni, ali mnogo oprezniji, prasići nastavljaju da žive u slozi.

Predstavu je režirao Zoran Lozančić, a uloge tumače: Svetlana Mihajlović, Tatjana Milenković, Dejan Gocić i Slobodan Miljković.

Nedostajanje /foto: Selma

Nedelja, 19. mart, 11.30 „Nedostajanje“

Predstava je rađena po motivima priča izvanrednog holandskog pisca Tona Telehena. Sve se dešava u izuzetno živahnom i živopisnom carstvu raznih životinja koje sve zajedno žive u šumi i grade u njoj svoje odnose, dele svoje probleme, savladavaju teškoće, zabavljaju se, uče da se druže i vole i provode zajednički svoje vreme.

Predstavu je režirao Nikola Zavišić, a uloge tumače: Toma Bibić, Stanislava Staša Joković, Mirjana Đorđević, Teodora Stojković (k.g.) i Jovan Živković (k.g.).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde