Naslovna Sve vesti Niš Na Otvorenom prvenstvu Srbije u plivanju PK „Sveti Nikola“ osvojio 20 medalja

Na Otvorenom prvenstvu Srbije u plivanju PK „Sveti Nikola“ osvojio 20 medalja

0
PODELI

Proteklog vikenda u Beogradu održano je Otvoreno prvenstvo Srbije u plivanju, na kome je učestvovalo 355 najboljih plivača iz 40 klubova. Na ovom prvenstvu Plivački klub „Sveti Nikola“ nastupio je sa 11 plivača koji su osvojili ukupno 20 medalja (7 zlatnih, 7 srebrnih i 6 bronzanih).

Stanković Strahinja potvrdio je dominaciju u disciplini 50m delfin trijumfom u apsolutnoj konkurenciji!!!
Stanojević Nina osvojila je dve zlatne medalje u kategoriji mlađih juniorki u disciplinama 100m i 200m prsnim stilom, dok je u disciplini 200m mešovito osvojila drugo mesto. Nina je u disciplini 200m prsnim stilom osvojila i bronzanu medalju u apsolutnoj kategoriji!!!
Jovanović Djordje trijumfovao je u disciplinama 100m i 200m ledjnim stilom u kategoriji mlađih juniora, dok je u disciplinama 50m ledjno i 400m mešovito osvojio bronzane medalje!!!
Tošić Ilija osvojio je dve srebrne medalje u kategoriji starijih juniora u disciplinama 50m slobodno i 50m delfin!!!
Djordjević Željko osvojio je bronzanu medalju u disciplini 200m prsnim stilom u kategoriji starijih juniora!!!
U štafetnim trkama P.K. „Sveti Nikola“ osvojio je 8 medalja, a pored pomenutih plivača u štafetnim trkama učestvovali su Stojić Uroš, Todorov Stefan, Velkovski Jakov, Djordjević Nikola, Laković Aleksandar i Stajić Ana!!!
Na osnovu ostvarenih rezultata Tošić Ilija, Jovanović Djordje i Stanojević Nina izborili su mesto u sastavu reprezentacije Srbije za Susret reprezentacija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde