Naslovna Društvo Mališani JPU „Pčelica“ Niš boravili su na organizovanom zimovanju od 03. februara...

Mališani JPU „Pčelica“ Niš boravili su na organizovanom zimovanju od 03. februara do 10. marta 2023. godine.

0
PODELI
Zimovanje dece osmišljeno je kao skup edukativnih aktivnosti, propraćenih rekreativnim i zabavnim sadržajima na osnovu kojih mališani stiču nove veštine i znanja o boravku u prirodi u zimskom periodu.

Svaki dan tokom šestodnevnog boravka je osmišljen u skladu sa psihofizičkim razvojem dece. Osim rekreacije i učenja deca su bila pod 24-časovnim zdravstvenim nadzorom lekara i medicinskih sestara, tako da je sve proteklo u najboljem redu. Deca, a i vaspitači vratili su se puni utisaka i novih saznanja“, izjavila je direktorica JPU „Pčelica“ Svetlana Mitić.


Boravak je bio u „Apart hotelu Кopaonik“ u Brzeću, realizovan u sedam grupa. Put Brzeća otišlo je 600 mališana iz niških vrtića.

Deca su u prepodnevnim satima boravila na otvorenom, popodnevni termini bili su za odmor i kraće šetnje, a večeri su bile ispunjene žurkama, maskenbalima, modnim revijama, pozorišnim predstavama i neizbežnim proslavama rođendana.


Divno druženje, prvi skijaški koraci, uživanje na planini ostaće u sećanjima mališana, jer je nekima ovo prvo odvajanje od roditelja, a za većinu poslednje organizovano druženje sa vaspitačima i drugarima pre polaska u školu.

Roditelji su zadovoljni organizacijom zimovanja, jer su se deca vratila puna utisaka.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde