Naslovna Društvo Upitnik za korisnike usluga socijalne zaštite

Upitnik za korisnike usluga socijalne zaštite

0
PODELI
foto: Cemaforum.rs
Ovo istraživanje se sprovodi u okviru projekta „Ništa nas ne sme iznenaditi“ koji sprovodi „PROTECTA“ u partnerstvu sa Centar za monitoring i aktivizam – CEMA i Somborski edukativni centar – SEC , a uz podršku projekta Vlade Švajcarske Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Mišljenje koje je izneto u ovom upitniku je mišljenje autora i ne predstavlja nužno i mišljenje Vlade Švajcarske, Helvetasa ili Građanskih inicijativa. Cilj ovog istraživanja je prikupljanje podataka o raspoloživosti usluga u lokalnoj zajednici pre i u toku pandemije COVID-19 po mišljenju korisnika/građana i stepenu zadovoljstva korisnika raspoloživim uslugama i načinom pružanja tih usluga pre i tokom pandemije.

Prikupljeni podaci i njihova analiza će posebno omogućili uvid u situaciju u kojoj su se našle različite grupe građana u pogledu dostupnosti i kvaliteta usluga socijalne zaštite. Upitnik je anoniman. Svi dobijeni podaci se obrađuju zbirno, tako da se ne može otkriti identitet ispitanika i koristiće se isključivo za potrebe ovog istraživanja i izradu preporuka kako da se unapredi sistem usluga socijalne zaštite u lokalnoj zajednici. Izuzetno je važno da otvoreno i iskreno odgovorite na sva pitanja iz upitnika.

Unapred Vam hvala što ćete popuniti upitnik!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde