Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI IZMEĐU SELA PALjINA I MILjKOVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop na lokaciji između sela Paljina i Miljkovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima: Paljina i Miljkovac.

POPRAVKA KVAROVA U MOSTARSKOJ ULICI

Voda na površini, potrebne su zamene prvih ventila u Mostarskoj ulici, na dve adrese, kod br. 4 i br. 21/a. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mostarskoj ulici.

INTERVENCIJA U PALjINSKOJ ULICI

Voda na površini, iskop se odlaže već neko vreme iz tehničkih razloga u naselju Šljaka, u Paljinskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Paljinskoj ulici.

POPRAVKA VEZE U ULICI BULEVAR NEMANjIĆA

Voda na ulici, potrebno je izvršiti štoplovanje šiber-ventila DN 400 u šahti, u ulici Bulevar Nemanjića bb, blizu kružnog toka kod “Delte“, prema pijaci. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u snabdevanju vodom.

KVAR NA MREŽI U CARIGRADSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Carigradskoj ulici, kod pumpne stanice. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Carigradske, na prostoru od kružnog toka i skretanja za Nišku Banju, do Konjičkog kluba.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde