Naslovna Društvo SC „Čair“: Najuspešnija sezona od otvaranja klizališta

SC „Čair“: Najuspešnija sezona od otvaranja klizališta

0
PODELI
Prema rečima direktorke Sportskog centra „Čair“, klizalište u ovom kompleksu je imalo po prvi put više od 700 klizača u jednom danu, što je rekord od otvaranja klizališta. Takođe, preko 300 najmlađih polaznika je naučilo osnove klizanja.

Ovo je bila najuspešnija sezona od otvaranja klizališta. Po 15. put SC „Čair“ je otvorio svoja vrata za naše najmlađe mališane i ove godine Sportski centar „Čair“ je organizovao besplatnu školu klizanja, gde je preko 300 polaznika naučilo osnovne pokrete klizanja i sva ta deca se nama rado vraćaju i redovni su posetioci. Ove godine smo po prvi put imali više od 700 klizača u jednom danu“, rekla je Branka Aranđelović, direktorka Sportskog centra „Čair“.

Niš je prvi grad u Srbiji u kojem je organizovana i besplatna škola plivanja. Za predškolce i učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola i ove godine će na bazenima Sportskog centra „Čair“ biti organizovana besplatna obuka, koju je prošle godine završilo više od 600 dece.

Sporski centar „Čair“ i grad Niš su prvi u Srbiji koji su pokrenuli besplatnu školu plivanja. Prošle godine smo imali preko 600 polaznika, koji su naučili osnovne stvari što se plivanja tiče, održavanje na vodi i osnovne pokrete plivanja. Ove godine nastavljamo tradiciju i u julu, kao i prošle godine, objavićemo naš konkurs, gde će deca, od predškolskog uzrasta i od prvog do četvrtog razreda, moći besplatno da pohađaju školu plivanja“, dodala je direktorka SC „Čair“.

Prošle godine SC „Čair“ je organizovao i Bazar sporta, gde su najmlađi mogli da su upoznaju sa sportom i zdravom hranom. Aranđelović je dodala da je, kao i deci, tako i roditeljima omogućeno da se bave fitnesom, dok najmlađi borave u sportsko-rekreativnom centru, gde će naučiti osnovne pokrete, kolut napred, kolut nazad, zvezdu, stav na šakama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde