Naslovna Društvo Sa takmičenja u Wienna Dance Open Boomovke donose dva zlata i jednu...

Sa takmičenja u Wienna Dance Open Boomovke donose dva zlata i jednu bronzu u Niš

0
PODELI
Maša Grozdanović desno Iva Milenković levo foto; Boom 018

Danas je u Wieni održano Wienna Dance Open takmičenje. Takmičarke Maša Grozdanović i Iva Milenković branile su svoje sveje zemlje grada Niša i svog kluba.

U kategoriji u kojoj su imali veliki broj takmičarki Maša Grozdanović osvojila je prvo mesto dok je Iva Milenković zauzela treće mesto. Konkurencija je bila jaka a takmičarke su bile iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Rusije, Češke, Austrije, Nemače, Ukraine…

Iva Milenković Jelena Blaojević Maša Grozdanović foto; Boom 018

Na međunarodnom takmičenju u Wienni, naše queens se vraćaju sa dva zlata i jednom bronzom u solo i duo kategoriji. Bravo za naše vrednice. Ja sam tako ponosna na ove devojčice, na njihovo odricanje i trud, a još više ponosna na njihove mame koje su spremne na maksimalnu podršku i žrtvu rekla je Jelena Blagojević trener Boom 018 kluba.

Duo Iva Milenković Maša Grozdanović foto; Boom 018

U kategoriji A Disco Style Duo Children Iva Milenković i Maša Grozdanović osvojile su prvo mesto. One su imale u svojoj kategorji još 4 duo para.

Boom 018 09.04.2023 priprema Naissus Dance Fest koji je međunarodnog karaktera koji se održava zahvaljujući pokroviteljstvom grada Niša u Hali Čair Niš na kome se očekuju preko 2000 takmičara.

BONUS VIDEO IVA MILENKOVIĆ MAŠA GROZDANOVIĆ –

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde