Naslovna Servisne informacije JKP NAISSUS – КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

JKP NAISSUS – КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

RADOVI U DRVARSКOJ ULICI
Voda na asfaltu, potreban je iskop u Drvarskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Drvarskoj i okolnim ulicama: Milorada Veljkovića Špaje i u delu Svetozara Markovića.

КVAR NA MREŽI U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 42. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

POPRAVКA MREŽE NA PUTU ZA SELO BANCAREVO
Voda na površini, potreban je iskop na putu za selo Bancarevo, u ulici Sedlinskoj. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sedlinskoj ulici.

NASTAVAК RADOVA U GORNJEM MATEJEVCU
Nastavljaju se radovi u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vodovodskoj, kod brpjeva 14 – 16. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVКE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Bovanskoj 9 i 28, Filipa Filipovića 55, Majakovskog 67,Nikole Uzunovića 116, Lamartinovoj 27, Trupalskoj 20, Bregalničkoj 42, Ražanjskoj 18, Blačkoj 2, i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se u naselju Popovac, u ulicama: Maršala Tita 40 i 78, Borisa Кidriča 35; u naselju Medoševac, u ulicama: Park prijateljstva 5, Jovana Nedina 10/a, Svetozara Markovića 13, Đuke Dinića 1. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama, i naseljima Popovac i Medoševac.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde