Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI U NASELjU ŠLjAKA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Šljaka, u Paljinskoj ulici, kod broja 27. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u sokaku (delu ulice), ali je moguć prekid i na prostroru cele Paljinske ulice.

RADOVI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u naselju Gornji Matejevac, potreban je iskop u ulici Delovskoj bb, kvar u šahti u ulici Metoh i na još par lokacija. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru Gornjeg Matejevca.

POPRAVKA VEZE U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 22. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dimitrija Tucovića.

POPRAVKA KVARA U ULICI JOSIFA PANČIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Josifa Pančića, kod broja 25. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Josifa Pančića, Hajduk Veljkovoj, Prote Mateje Nenadovića.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Žikice Španca 58, Miljkovačkoj 2 i 7, Trupalskoj 20, Bregalničkoj 42, Ražanjskoj 18, Blačkoj 2, i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se u naselju Deveti maj – ul. Zorana Cige Stojanovića 23 i 56, ul. Zelena na dva mesta, ul. Topličkog partizanskog odreda 113. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde