Naslovna Društvo Dragana Sotirovski, članica Predsedništva SNS; Srbija je uređena zemlja, sa jakim...

Dragana Sotirovski, članica Predsedništva SNS; Srbija je uređena zemlja, sa jakim i stabilnim institucijama od kojih tražimo da procesiraju nasilnike i sve one koji prete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

0
PODELI
Dragana Sotirovski foto: GP018

Zajedničko za sve pripadnike tzv. opozicije i njihove sledbenike je isto – iskonska mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a pre svega mržnja prema državi Srbiji, njenim institucijama i njenom narodu koji se bori i koji želi da ima bolju budućnost.


Sramotno je i za osudu da oni koji na sva zvona govore da su za demokratiju, pozivaju na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je na demokratskim izborima izabran od strane većine građana Srbije.

Opozicija i njeni puleni nemaju nikakav argument, a kad budu raskrinkani i kada se pokaže njihov destruktivan potencijal, nerad i neozbiljnost onda oni posežu za nasiljem i prete smrću predsedniku Srbije. Sistematski su uništavali našu državu pre 2012. godine, a sada žele da opet rade isto. Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija je jaka, Niš je jak. Postali smo grad u kome opet rastu plate, otvaraju se fabrike, građani bolje žive, a mladi imaju budućnost kojoj se nadaju i za koju žive.

Srbija je uređena zemlja, sa jakim i stabilnim institucijama od kojih tražimo da procesiraju nasilnike i sve one koji prete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državi i ugrožavaju opstanak i budućnost naroda.

Dragana Sotirovski,
članica Predsedništva SNS

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde