Naslovna Društvo ,,INDIGO KRISTAL“ U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU Specijalna projekcija u petak, 10....

,,INDIGO KRISTAL“ U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU Specijalna projekcija u petak, 10. marta od 20 časova

0
PODELI

Specijalna projekcija novog domaćeg filma ,,Indigo Kristal” zakazana je za petak 10. mart od 20 časova u Cineplexx Nš bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se i deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković I Denisu Muriću.

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića TrojpecaMiloša ĐurovićaMateju PopovićaGoricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibićkoji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Trejler filma ,,Indigo Kristal“

Ne propustite specijalnu projekciju filma u Cineplexx Niš bioskopu 10. marta i priliku da pozdravite deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde