Naslovna Društvo  Štand Grada Niša obišao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

 Štand Grada Niša obišao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

0
PODELI
Poseta Aleksandra Vučića štanda TON-a foto: GP018

Turistička organizacija Niš predstaviće ponudu grada Niša i okoline na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava do 26. februara na Beogradskom sajmu. Štand Grada Niša je na otvaranju posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tom prilikom sa predsednikom Srbije sreli su se i predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić koji je u ime rukovodstva Grada Niša obišao štand sa Adrianom Anastasov, gradskom većnicom resorno zaduženom za turizam i kulturu.

„U Beogradu je otvoren Sajam turizma. Grad Niš je prisutan na sajmu i imali smo čast i zadovoljstvo da nas poseti predsednik Srbije Aleksandar Vučić“, napisala je većnica za kulturu i turizam Adriana Anastasov na svojoj fejsbuk strani.

Beogradski sajam turizma kao najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, održava se pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ a okuplja oko 350 izlagača iz više od 30 država, gde su i one najpopularnije među domaćim turistima kao što su Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kipar i druge, među kojima je i osam novih država sa afričkog kontinenta.

Paralelno sa Sajmom turizma održava se i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HoReCa-oprema.

Zemlja partner je NR Kina koja je pripremila bogat program za posetioce.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde