Naslovna Sve vesti Niš OBNOVLjENA HORIZONTALNA SIGNALIZACIJA U DUŠANOVOJ ULICI

OBNOVLjENA HORIZONTALNA SIGNALIZACIJA U DUŠANOVOJ ULICI

0
PODELI
foto: Parking Servis

Nadolazeći dani prolećnih temperatura u gradu pružili su mogućnost JKP „Parking servis“ – Niš da i pre sezone obnovi kompletnu horizontalnu saobraćajnu signalizaciju u ulici Cara Dušana.

Nakon višebrojnih zahteva građana da se horizontalna signalizacija u ovoj ulici što pre vrati u prvobitno stanje, napokon su stečeni uslovi da ove zahteve ispunimo i pre vremena.

Ulica Cara Dušana je jedna od najprometnijih ulica u gradu, sa visokim stepenom frekvencije saobraćaja tokom čitave godine, zato je bio pravi izazov da efikasnim radom što pre ispunimo cilj – obeležiti sva parking mesta, pešačke prelaze, središnje linije, kao i ostale oznake na kolovozu i trotoaru i u što kraćem roku osloboditi ulicu za neometani protok saobraćaja. Ekipe Parking servisa su u toku jučerašnjeg dana brzim i kvalitetnim radom uspele da ovaj poduhvat ispune. Potez od Obrenovićeve ulice do ulice Mije Petrovića kada su u pitanju oznake na putu sada ima potpuno novi sjaj.

Za obeležavanje puteva specijalnim bojama potrebni su i specijalni uslovi. Pored mnogobrojnih uslova, temperatura same površine na koju se nanosi putarska farba mora biti adekvatna kako bi se boja što kvalitetnije vezala za asfalt i samim tim imala duži vek trajanja. Iz tih razloga se obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije u ovom periodu godine izvodi najčešće tokom dana, s obzirom na to da su noću temperature još uvek izuzetno niske za ovu vrstu radova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde