Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U PALjINSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Šljaka, u Paljinskoj ulici, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Paljinskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Šljaka.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI BULEVAR DR ZORANA ĐINĐIĆA

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, kod spomen parka “Ćele kula“. Zbog radnog procesa biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 14 sati na prostoru Vojne bolnice Niš.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U NASELjU ČALIJE

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Čalije, u Bagremovoj ulici, kod broja 1. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bagremovoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI STOJANA ANDRIĆA

Voda odlazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Stojana Andrića, kod broja 35. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stojana Andrića.

POPRAVKA VEZE U ULICI BULEVAR CARA KONSTANTINA

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Bulevar Cara Konstantina, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar Cara Konstantina (dvadesetak domaćinstava pored mesta intervencije).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde