Naslovna Društvo Pasi Poljana dobila Poštu

Pasi Poljana dobila Poštu

0
PODELI
Pošta u Pasi Poljani foto: Dragan Vidojković

U saradnji sa JP Pošta Srbije, na teritoriji Gradske opštine Palilula krenula je akcija otvaranja poštanskih ispostava. U ponedeljak 20.februara otvorena je poštanska ispostava u Pasi Poljani, naseljenom mestu opštine Palilula koje ima oko 4000 stanovnika. Sada će i u ovom naselju stanovnici moći da pošalju-prime pakete, plate račune, podignu novac. Radno vreme pošte biće od 8:00 do 11:00 sati, a nakon toga će poštari pružati usluge korisnicima na terenu.


U planu je opremanje prostora za ove namene i u Suvom dolu, Lalincu..U ovaj sistem usluga građanima uključiće se još neka javna preduzeća u gradu poput Objedinjene naplate.

Bratislav Vučkovič foto: Dragan Vidojković

„Pokušavamo da stvorimo bolje uslove za život građana u naseljima naše opštine, kaže Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula Niš. Dugujemo veliku zahvalnost JP Pošte Srbije, posebno direktoru Pošte RJ Niš Draganu Đorđeviću i pomoćniku direktora za mrežni sistem Srđanu Radoviću što su podržali naše zahteve. Ovo je dobar primer saradnje lokalne samouprave – teritorijalnih organizacija Grada Niša i republičkih javnih preduzeća na terenu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde