Naslovna Društvo ODLAGANjE OTPADA PORED KONTEJNERA JE NELEGALNO!

ODLAGANjE OTPADA PORED KONTEJNERA JE NELEGALNO!

0
PODELI
Reciklažno dvorište foto: JKP MEDIANA

Sav ovaj otpad koji nesavesni građani nelegalno odlože pored kontejnera naši radnici ručno sakupe.Apelujemo na sve građane da se ponašaju u skladu sa komunalnim redom i ne odlažu otpad pored kontejnera!

JKP Mediana foto: JKP Mediana

Reciklažno dvorište je je mesto gde može BESPLATNO da se dopremi sav otpad iz domaćinstva koji nije komunalni, (stari nameštaj, automobilske gume, metalni otpad, papir i karton, plastični otpad, staklo, drvo, elektronski otpad, baterije, kablovi, tekstil, kabasti otpad, šut iz domaćinstva…), kako ne bismo gledali ove ružne slike nelegalno odloženog otpada pored kontejnera ili na javnoj površini, nalazi se na Gabrovačkom putu bb, prekoputa PMF-a.


Radno vreme reciklažnog dvorišta je od 08 do 20 časova svakog dana.


Podsećamo sve nesavesne građane koji pored brojnih apela i mogućnosti BESPLATNOG odlaganja svih vrsta otpada i dalje budu odlagali otpad suprotno propisima rizikuju da budu prekršajno kažnjeni.


Ukoliko neki građani nisu u mogućnosti da dopreme otpad do reciklažnog dvorišta nudimo im mogućnost iznajmljivanja kontejnera, kao i utovara kabastog i drugih vrsta otpada (sam komunalnog).


Sve informacije u vezi sa tim mogu dobiti pozivom na brojeve telefona našeg kontakt centra: 018/25 01 25 i 0800 018 002. Cilj nam je zajednički – uređen i čist grad!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde