Naslovna Društvo Jedinstveno upravno mesto dobilo priznanje od NALED-a

Jedinstveno upravno mesto dobilo priznanje od NALED-a

0
PODELI
Jedinstveno upravno mesto - brzo do svih dokumenata na jednom mestu foto; Grad Niš

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) pohvalila je Grad Niš za uspešno realizovanje projekta Jedinstveno upravno mesto, gde građani mogu građani Niša mogu lako, jednostavno, brzo i na jednom mestu, da dođu do potrebne dokumentacije.

Dragana Sotirovski foto: GP018

„Nagrada znači da smo bili u pravu kada smo za sugrađane poželeli da na jednom mestu mogu da dobiju svu neophodnu dokumentaciju i mislim da su naši građani sada zadovoljni jer štede novac i vreme. Takve usluge su i više nego neophodne, i zato će vrlo brzo biti otvorena Kancelarija za brze odgovore na našem centralnom trgu, gde će biti na spratu i SKIP centar, koji će sugrađanima omogućiti da na jednom prostoru imaju tzv. prozor u svet“, izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Grad Niš, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i Uprava za organe Grada i građanska stanja formirali su Jedinstveno upravno mesto sa 15 šaltera.

Iz Grada obećavaju da više neće biti čekanja i redova. Građani su zadovoljni uslugom i navode da se sve brzo završava bez gužve i čekanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde