Naslovna Društvo Mašine „Direkcije“ od ponedeljka na terenu, počinje asfaltiranje Geteove ulice

Mašine „Direkcije“ od ponedeljka na terenu, počinje asfaltiranje Geteove ulice

0
PODELI
Asvaltiranje Bulevar Nemanjica foto:GP018

Zoran Prokić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju Grada  najavio je da će u ponedeljak krenuti građevinska sezona. Zahvaljujući lepom vremenu, radnici Direkcije će asfaltiranjem Geteove ulice otpočeti prvu od desetak ulica u pet opština, koje će dobiti asfalt.

Zoran Prokić foto; GP018

„Kao što sam već ranije rekao, iskoristićemo prve lepe dane da svih pet opština podjednako zastupimo što se tiče gradnje, rekonstrukcije i održavanja putne mreže. Ovom prilikom želim da vas obavestim da putem prijema građana, ono što su nam građani dali kao ideju, krećemo u realizaciju. Već od ponedeljka će naše mašine biti na terenu. Ono što je prioritet, ono što su građani rekli i jednu po jednu ulicu ćemo rešavati, koristićemo svaki dan. Imaćete informacije šta se radi u svakoj opštini. Asfaltna baza je počela sa radom, finansijska sredstva su obezbeđena, i nadam se jednoj uspešnoj građevinskoj sezoni, boljoj nego prošle godine“, rekao je Prokić.

Geteova ulica, koja je značajna za opštinu Pantelej, će prva dobiti asfalt u ovoj godini. Prokić je dodao da je ova ulica imala veliki problem nerešenog imovinskog pitanja, ali potrebna dokumentacija je pristigla, te radovi mogu da počnu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde