Naslovna Društvo Trener Mege nakon pobede: Očekivano da timovi iz nižeg ranga igraju sa...

Trener Mege nakon pobede: Očekivano da timovi iz nižeg ranga igraju sa dodatnom motivacijom

0
PODELI
Trener Mege Marko Barać foto; GP018

Mega Basket je nakon problema na početku meča uspela da savlada borbenu i motivisanu ekipu Vojvodine. Ekipa Marka Baraća je slavila rezultatom 75 : 62.

Isakov Kovačević trener Vojvodine foto; GP018

Vojvodina je imala nekoliko prilika da se vrati u meč, ali nisu uspeli. Trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević je nakon meča rekao da njegova ekipa ima za čime da žali.

 „Oni su par puta uspevali da prebace 100 poena, mi smo danas uspeli da ih svedemo na 75, gde smo probali da ih izvedemo iz napadačkog ritma. Mislim da smo bili konkurentni više od 35 minuta na ovom meču. Nažalost, pad koncentracije u prvoj četvrtini i na kraju je i uticao na konačan rezultat. Svu sreću želim Megu u nastavku sezone“, izjavio je Isakov Kovačević.

Oba trenera su aktivno pratila čitav tok meča kraj aut-linije, ali na kraju samo jedan od njih je mogao biti zadovoljan rezultatom. Trener Mege Marko Barać kaže da je očekivao ovakvo izdanje motivisane Vojvodine.

„Čestitam svojim igračima na završenom poslu i vrlo bitnoj pobedi. Imali smo nekoliko dana da pripremimo utakmicu i videli smo da je u pitanju jedna vrlo dobra ekipa sa nekoliko dobrih pojedinaca. Očekivano je za ovakva takmičenja da timovi koji dolaze iz nižeg ranga igraju sa dodatnom motivacijom. Igraju sa toliko agresivnosti da ih igra nagradi sa nekoliko više pogodaka na početku meča. Uspeli smo da iskontrolišemo stvari i da vratimo utakmicu u prave tokove“, zaključio je Barać.

 Protivnika u polufinalu Mega će saznati nakon meča FMP – Metalac, koji se igra danas u 21.00 čas.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde