Naslovna Društvo SAOPŠTENjE OPŠTINSKOG ODBORA SNS MEROŠINA

SAOPŠTENjE OPŠTINSKOG ODBORA SNS MEROŠINA

0
PODELI
Aleksandar Vučić

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Merošina na čelu sa poverenikom Sašom Jovanovićem najoštrije osuđuje pretnje smrću upućene predsedniku RS Aleksandru Vučiću.


Danas, na Dan državnosti Republike Srbije, grupa lažnih patriota i pristalica bivšeg režima okupljena ispred Predsedništva usudila se da preti predsedniku Republike na najsuroviji način pokazavši da ne mare ni za državu Srbiju ni za srpski narod. Jedina njihova meta i ranije i sada jeste isključivo predsednik Aleksandar Vučić.
Politika mira i stabilnosti koju vodi predsednik Vučić , politika napretka Srbije na svim nivoima, politika očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše države, politika usmerena ka Evropi, Kini, Rusiji koja pritom okrenuta isključivo unutrašnjim interesima, politika koja je Srbiju dovela do liderske pozicije na Balkanu je trn u oku onima koji za Srbiju nisu uradili ništa osim što su je uništili.


Poverenje naroda u svog predsednika je ono što boli lažne patriote koji bi da se predsednika reše po svaku na svirep i nemilosrdan način, ne prihvatajući činjenice da ogromna većina normalne Srbije uz svog predsednika!

Živeo predsednik RS i SNS Aleksandar Vučić!
Živela Srbija!

Poverenik OO SNS Merošina
Saša Jovanović

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde