Naslovna Društvo Omladina niškog SNS-a delila poklone mladim parovima na Trgu Kralja Milana

Omladina niškog SNS-a delila poklone mladim parovima na Trgu Kralja Milana

0
PODELI
Omladina niškog SNS-a delila poklone mladim parovima na Trgu Kralja Milana foto; GP018

Mladi članovi vladajuće Srpske napredne stranke, uz pomoć starijih članova ove partije, priredili su akciju darivanja poklona mladim parovima. Pripremljeni su prigodni pokloni, ali i neki vredniji, koje organizatori drže u tajnosti.

Štandovi su postavljeni na Trgu Kralja Milana, a mladi parovi mogu i da se fotografišu ispred ukrasa u obliku srce. Organizovan je koncert.

Prema rečima mladog člana SNS-a Lazara Petrovića, pokloni su pribavljeni zahvaljujući gradskim i opštinskim odbornicima, koji su se odrekli svog paušala.

Lazar Petrović foto; GP018

„Omladina Srpske napredne stranke će i ove godine obeležiti, za nas, veoma važan datum, za koji smo pripremili izuzetno interesantne poklone, koje su obezbedili naši gradski i opštinski odbornici, koji su se odrekli svojih paušala. Trenutno nas je oko 50, što mi je izuzetno drago da smo u ovom broju. Ova akcija je prvenstveno namenjena mladim parovima, ali niko ko priđe neće ostati uskraćen. Pripremili smo široku paletu poklona. Imamo čokoladice, balone i razne druge prigodne poklone, kao i neke vrednije, koje ćemo da sačuvamo u tajnosti, neka dođu i neka se uvere sami“, rekao je Lazar.

Uroš Popović foto; GP018

Mladi član Izbornog štaba SNS-a Uroš Popović očekuje veliki odziv. Zahvalio je starijim članovima koji su pomogli u organizaciji, i što su pronašli vreme da se posvete ovoj akciji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde