Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

HAVARIJA NA POTISNOM CEVOVODU U GORNjOJ VREŽINI

Havarija na potisnom cevovodu u Gornjoj Vrežini, nužan iskop. Zbog radova na popravci havarije isključena je pumpna stanica i vodosnabdevanje je u prekidu. Završetak radova i uspostavnjanje normalnog vodosnabdevanja se očekuje do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U RATARSKOJ ULICI

Kvar na vodovodnoj mreži u Ratarskoj ulici u Gornjem Komrenu, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA UGLU ULICA MARINA DRŽIĆA I JAHORINSKE I MARINA DRŽIĆA I BORIVOJA NIKOLIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Marina Držića i Jahorinske, nužno raskopavanje. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Radovi na osposobljavanju deoničnog šibera na uglu ulica Marina Držića i Borivoja nikolića. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

RADOVI U NIŠKOJ BANjI U ULICAMA SRPSKIH JUNAKA I ČEGARSKOJ

Kvar na vodovodnoj mreži u Čegarskoj ulici u Niškoj Banji, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Nastavak radova na osposobljavanju regulatora pritiska u ulici Srpskih Junaka. Usled ovih radova, moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI NA BULEVARU SVETOG CARA KONSTANTINA

Kvar na priključku na Bulevaru Sv. cara Konstantina br. 119. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde