Naslovna Društvo Članica Predsedništva SNS i narodna poslanica Jelene Žarić Kovačević Pružam snažnu i...

Članica Predsedništva SNS i narodna poslanica Jelene Žarić Kovačević Pružam snažnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću @avucic – iz mnogo razloga!

0
PODELI
Jelena Žarić Kovačević foto: Univerzum HD Media

Podigao je Srbiju iz pepela, bio spreman na mnoge rizike kako bi izgradio puteve i pruge, škole i bolnice, kako bi pokrenuo investicije i krenuo u kapitalne projekte, kako bi održao obećanje da će zastupati ravnomerni regionalni razvoj. I još mnogo toga – za građane Srbije, a na uštrb svoje karijere, političke stranke, pa čak i porodice.


Mnogo puta je stao pred narod sa molbom za legitimitet i nikada se nije libio da izađe na izbore, proveri izbornu volju građana i pobedi! A Srbija je sa njim na čelu mnogo puta već pobedila, kao i srpski narod, ma gde se nalazio.


Osuđujem targetiranje i kriminalizaciju porodice predsednika – zato što su članovi porodice čoveka koji se svim srcem bori da sačuva državu.


Pozivam narod na jedinstvo. Pozivam sve da pruže podršku predsedniku, jer zamislite samo kako bi vama bilo da se borite i imate tolike rezultate iza sebe, a da vas na najgori način napadaju.


Predaja nije opcija! Živeće Srbija!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde