Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U LIMSKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u naselju Branko Bejgović u Limskoj br. 16. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U KNEZ SELU

Kvar na vodovodnoj mreži na dve lokacije u Knez Selu prema groblju, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI JOVANA RISTIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Ristića, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U PASJAČKOJ 15

Kvar na priključnoj vezi u Pasjačkoj ulici kod broja 15, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI INŽENjERA BIRVIŠA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Inženjera Birviša br. 6, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U SELU POPOVAC

Popravka priključnih veza u selu Popovac u ulicama Mileta Đurđanovića 129, Nišavskoj 16, 29. Novembra 45 i Ive Lole Ribara br. 8. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

RADOVI NA REGULATORU PRIKLjUČKA U NIŠKOJ BANjI

Radovi na podešavanju regulatora pritiska u ulici Srpskih Junaka u Niškoj Banji. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde