Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

1
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjI KOMREN

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Donji Komren, u ulici Mladosti bb, ispred pumpne stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Donji Komren.

INTERVENCIJE U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebni su iskopi u Knez Selu, prema groblju i kod igrališta. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Knez Sela.

KVAR NA VEZI U SELU BELOTINAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Belotinac, u Njegoševoj ulici, kod broja 166. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Belotinac.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u više ulica: Filipa Filipovića – na dve adrese, Bulevar Cara Konstantina br. 17, Kamenička br. 48, i još neke. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

1 KOMENTAR

  1. Kod nas uvek neka havarija, ili nestasica vode a sad vidim da je i restrikcija vode i raspored cisterni, kada je u pitanju vodosnadbevanje, jer bez vode je nemoguce funkcionisati katastrofa a narocito kada u kuci nemamo ni vodu za pice. Ja sam taj problem resila aparatom za preciscavanje vode a jos bolji izbor hidrogenizovana voda obogacena vodonikom, koja pozitivno utice na zdravlje ljudi a posebno kvalitetna voda obogacena vodonikom ubija slobodne radikale u organizmu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde