Naslovna Društvo Potpisan ugovor o održavanju Kupa Radivoja Koraća u Nišu, karte u prodaji...

Potpisan ugovor o održavanju Kupa Radivoja Koraća u Nišu, karte u prodaji od petka

0
PODELI
Potpisan ugovor o održavanju Kupa Radivoja Koraća u Nišu, karte u prodaji od petka foto: GP018

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović potpisali su danas u Gradskoj kući u Nišu ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, koji se po 18. put održava u Nišu.

Ugovor je potpisan na dve godine, tako da će se Kup i sledeće godine održati u Nišu, koji je postao sinonim za Kup Radivoja Koraća.

Kompleti karata za ovogodišnje izdanje će biti u onlajn prodaji već od petka, a biće i karata na dan utakmice na biletarnici. Kup se održava od 15. do 18. februara u hali „Čair“.

Gradonačelnica Niša podseća da će ova godina biti jubilarna po mnogo čemu za srpsku košarku.

Dragana Sotirovski foto: GP018

„Ova godina je posebna, ne samo što obeležavamo 18. put kako se nacionalni kup održava, već zato što ćemo ove godine obeležiti vek košarke u Srbiji. Onda imamo dva jako važna jubileja, 20 godina kupa sa nazivom Radivoja Koraća i 10 godina kako se trofej „Žućkova levica“ dodeljuje najboljem klubu“, rekla je Sotirovski i dodala da se nada da će hala „Čair“ biti prepuna, kao što je bila i prethodnih godina.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Saša Danilović ističe da je Niš zasluženo izabran za domaćina Kupa Radivoja Koraća, jer je Niš grad košarke i uvek je bio dobar domaćin.

Saša Danilović foto: GP018

„Kao i proteklih godina, velika mi je čast i zadovoljstvo što će ponovo Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća biti u Nišu i naredne dve godine. Grad Niš je grad košarke i on to sigurno zaslužuje. Ima raznih priča kako bi možda trebalo da bude Beogradu ili drugim gradovima, međutim Niš je jedini grad koji se uredno javlja na konkurs i uvek je bio dobar domaćin“, poručio je Danilović.

On je apelovao na sve učesnike da navijaju fer i korektno i da to bude praznik košarke kao što treba da bude.

Biće održan i Mini kup u organizaciji KSS, koji je namenjen mladim košarkašima, koji željno iščekuju ovo takmičenje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde