Naslovna Društvo Scan car – Niš kao primer dobre prakse

Scan car – Niš kao primer dobre prakse

1
PODELI
PRE - POSLE foto Parking servis

JKP „Parking servis“-Niš ugostio je tokom protekle nedelje kolege iz Parking servisa iz Novog Pazara, na čelu sa direktorom Nerminom Ljajićem. Na zahtev kolega iz Novog Pazara održana je prezentacija sa primerima iz prakse korišćenja novog sistema elektronske kontrole naplate parkiranja – Scan car kojim su u Nišu opremljena dva vozila.

Nakon konferencije PARkon ,koja je održana u decembru mesecu, kolege iz zemlje i regiona se često javljaju našem preduzeću u želji da se što bolje upoznaju sa sistemom elektronske kontrole naplate parkiranja koji u Nišu funkcioniše od jula 2022. godine. Pre nego smo ugostili kolege iz Novog Pazara naši gosti su bile i kolege iz Zrenjanina. Imali su priliku da se ne samo kroz video prezentaciju upoznaju sa benefitima koje je za grad u domenu parkiranja donelo uvođenje ovog sistema, već i da posete naš servisni centar i u praksi vide kako funkcioniše i taj softverski deo sistema, na koji način se selektuje i obrađuje materijal, porazgovaraju sa zaposlenima na tim poslovima , čuju utiske naših radnika i komunalnih milicionera kao posade u vozilu sa pomenutim sistemom.

I kroz anketiranje koje smo sproveli u decembru prošle godine dobili smo dosta sugestija i pohvala na račun uvođenja sistema Scan car, i veliki deo komentara bio je vezan i za deo sistema koji se tiče nepropisnog parkiranja i domena Komunalne milicije, te smo mogli da prezentujemo i utiske korisnika parkiranja ali i fotografije s prikazom pre i posle uvođenja sistema, i one koje smo sami napravili na terenu, ali i one koje su nam stizale od korisnika.

Kod nas su dobrodošle sve kolege koje se bave delatnošću parkiranja u svojim gradovima i koji žele da prate inovacije i trendove koji doprinose komunalnom redu iz oblasti saobraćaja.

1 KOMENTAR

  1. Bas na tom mestu sa slike,vozila koja su nekada bila parkirana nisu nikada nikome smetala,niti su ugrozavala saobracaj. Odgovorno tvrdim kao neko ko je tu prosao milion puta ,svaki dan…Inace o svemu u gradu odlucuju ljudi koji nisu iz Niša,nisu se nikada vozili gradskim busom,do pre 3 godine nisu imali ni auto…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde