Naslovna Društvo Humanitarni koncert za lečenje mlade violinistkinje Jane Mitić

Humanitarni koncert za lečenje mlade violinistkinje Jane Mitić

0
PODELI
Jana Mitić

Niški muzičari organizuju humanitarni koncert za pomoć u lečenju mlade violinistkinje Jane Mitić, koja je obolela od lajmske bolesti. Humanitarni koncert je zakazan za četvrtak 2. februara u sali Niškog simfonijskog orkestra sa početkom u 20 sati.

Na koncertu nastupaju Dejan Najdanović Najda, Oliver Katić, Jelena Vučković i Sanja Vranić, u pratnji okrestra „Impresija“ koji je i organizator čitavog događaja.

Ulaz na koncert je besplatan, a sakupljaće se dobrovoljni prilog i na taj način prikupljati novac. Biće postavljene kutije fondacije Pokreni život, čiji je Jana korisnik.

Jana je otkrila da je bolesna još 2021. godine, nakon godinu dana u Poljskoj je primila terapiju koja je dala rezultate, ali je potrebno da ovu terapiju nastavi.

„Želimo da ovo bude jedno veselo veče kada ćemo svi mi svirati za našu Janu, biće nas na sceni oko tridesetoro muzičara. Biće tu njenih profesora i kolega sa akademije i svi su od srca prihvatili poziv da sviraju kako bi pomogli“, rekla je Snežana Jovanović iz orkestra „Impresija“ za Niške Vesti.

Koncert se organizuje uz podršku Niškog simfonijskog orkestra i Studentskog kulturnog centra.

Pomoć možete da uputite i odmah slanjem sms-a; 75 na 3800 ili uplatom sredstava na dinarski 160-6000001516290-91 ili devizni račun 160-600001517587-80.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde