Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U ULICI TRG UČITELjA TASE

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Trg Učitelja Tase, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Trg Učitelja Tase.

RADOVI NA MREŽI U ULICI PIONIRSKOJ

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Pantelej, u Pionirskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Pionirskoj ulici.

POPRAVKA VEZE NA LOKACIJI MRAMORSKI POTOK

Voda na površini, potreban je iskop na lokaciji Mramorski potok bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid do 15 sati na prostoru naselja Mramorski potok.

KVAR NA VEZI U NASELjU SUVI DO

Usled havarijske potrošnje nužan je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Suvi Do, u ul. Velimira Mitića, kod broja 12. Nakon popravke priključne veze korisnika predviđa se normalizacija u snabdevanju vodom.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, na više adresa u ulici Niškoj. Popravke u šahtama obavljaće se i u Niškoj Banji – u ulici Trg Republike, Jovana Popovića, Kamp naselju. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde