Naslovna Društvo ODRŽANA SEDNICA KOMISIJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

ODRŽANA SEDNICA KOMISIJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

0
PODELI
Komisija za zaštitu životne sredine foto: fb Boban Džunić

Na inicijativu predsednika Skupštine Grada Niša dr Bobana Džunića, održana je sednica Komisije za zaštitu životne sredine, a nakon protesta građana „Provetrimo Niš, dišimo slobodno“, održanog 17. januara 2023. godine ispred Skupštine Grada Niša.

Sednici Komisije prisustvovao je i predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić, koji je u uvodnom obraćanju istakao da su zahtevi i pitanja građana uvek dobrodošli, ali je neophodno da oni budu razmatrani u nadležnim institucijama sistema, kako i dolikuje odgovornom i uređenom društvu, a ne na ulici. Upravo je Komisija za zaštitu životne sredine, kao radno telo Skupštine Grada Niša, nadležna da se bavi ovim važnim temama, na način uređen njenim Poslovnikom.


Komisija je jednoglasno usvojila zaključak da predsednik Komisije za zaštitu životne sredine Miodrag Stanković uputi zahteve sa protesta nadležnim institucijama, a da po dobijanju traženih informacija o istim obavesti članove Komisije i predsednika Skupštine Grada Niša, a sve u skladu sa Poslovnikom utvrđenom obavezom da se predsednik Komisije stara o izvršenju zaključaka i donetih akata na sednicama Komisije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde