Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI NA UGLU ULICA HAJDUK VELjKOVE I JOSIFA PANČIĆA

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Hajduk Veljkove i Josifa Pančića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Haduk Veljkovoj i Josifa Pančića.

KVAR NA UGLU ULICA BLAČKE I OVČEPOLjSKE

Voda curi na šiberu, potreban je iskop na uglu ulica Blačke i Ovčepoljske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Blačkoj i Ovčepoljskoj, ali je moguć prekid i u više ulica u naselju Beograd mala.

POPRAVKA MREŽE U ULICI JUŽNOMORAVSKIH BRIGADA

Voda curi na deoničnom zatvaraču, potreban je iskop u ulici Južnomoravskih brigada bb, kod obdaništa. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u ulici Južnomoravskih brigada.

KVAR NA VEZI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u ulici Gradskopoljskoj, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gradskopoljskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, na više adresa u ulicama: Užičkoj, Save Kostića, Petra Drapšina, Inžinjera Vladimira Jasića, za firmu “Nissal“. Popravke u šahtama obavljaće se i u Niškoj Banji – u ulici Trg Republike, Gornjomatejevačkoj ulici (u I i III prilazu), u ulicama: Niškoj, Lapovačkoj, Obilićev venac – benz. pumpa Mak Petrol. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde