Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

NASTAVAK RADOVA NA VIZANTIJSKOM BULEVARU I PREKID VODOSNABDEVANjA

Prethodnog dana su započeti radovi na Vizantijskom bulevaru, sa druge strane tržnog centra“ Roda“, na bedemu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu ili oslabljen pritisak u mreži do 15 sati u ulicama Krive livade i Narodnih heroja, delu Vizantijskog bulevara, delu naselja Duvanište i tržnog centra“Roda“. U delu naselja Duvanište moguć je prekid na prostoru sa ulicama: 27. Mart, Naserovoj, Patrisa Lumumbe, Jelene Ćetković, Milana Mirčića i delovima ulica Radoja Dakića, Đerdapske i Branka Miljkovića.

KVAR NA MREŽI U ULICI JOSIFA PANČIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Josifa Pančića, kod brojeva 25 – 27. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josifa Pančića.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU PASI POLjANA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Pasi Poljana, u ulici 1300 Kaplara bb. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u ulici 1300 Kaplara.

KVAROVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC I VIKEND NASELjU

Voda na površini, nužne su dve intervencije na potisnom cevovodu u vikend naselju i selu Supovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA NA VIŠE LOKACIJA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Donji Matejevac, naselju Niška Banja, u naselju Nikola Tesla, i na više adresa u ulicama: Udarničkoj, Bitoljskoj, Borskoj, Vlasinskoj. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde