Naslovna Društvo Predstava Refleksija u nedelju 29.01. od 20h u Narodnom pozorištu Niš

Predstava Refleksija u nedelju 29.01. od 20h u Narodnom pozorištu Niš

0
PODELI
Refleksija

Predstava Refleksija odigraće se u Narodnom pozorištu u Nišu u nedelju 29.01. od 20h. Predstava je nastala u koprodokuciji Contra Dance Studio iz Niša i Teatar benda. Ideja za predstavu je nastala tokom zajedinčkog rada na mjuziklu, shvativši da bi udruženi mogli da se oprobaju u stvaranju muzičkog-plesnog spektakla. Pored dugogodišnjeg iskustva u muzičkoj, kao i umetnosti plesa, jedan od kvaliteta ove grupe jeste što je započeta kao lokalna ideja u cilju daljeg ujedinjavanja umetnika iz Niša i ostalih oblasti. Koreografiju i scenski pokret potpisuje Danica Ničić.

Contra Dance Studio

Predstava ,,Refleksija“ je koreo-drama koja prati jedan dan života mladog i talentovanog plesača. Prikazuje njegovu odlučnost da stremi ka svom cilju, bez obzira na poteškoće i prepreke kojima ga sasvim običan dan izaziva.

Razočarenje, sumnja u sebe, strah, bol, ali i nada, želja, snaga, su samo neka od stanja sa kojima se ljudi susreću, pa tako i glavni junak. Naše nacionalne, kulturološke, socijalne i individualne razlike briše činjenica da svako nosi svoj teret, brine, uzdiže se i ponovo pada. Zato se ova predstava tiče svakog pojedinca.

 

Kroz ples, jednu od najdelikatnijih i najplemenitijih umetnosti, prikazuje se unutrašnja borba i suočavanje sa sopstvenim odrazom. Ali i to kako se nikada ne sme zanemariti značaj osmeha, pružene ruke i prijateljstva. Potrebna je hrabrost zaviriti u sebe i zagrliti sopstvenu refleksiju, ali je najveci uspeh nadvladati osobu koja si nekada bio.

Plesači u predstavi su: Danica Ničić, Anđelija Ćulibrk, Anja Tonsa Milovanović, Atina Vasović, Željko Tasić, Matija Lekić, Petar Ščepihin, Aleksa Stojiljković, Nikita Kostić.

Muzičari: Nenad Tančić (bubnjevi), Predrag Branković (bas gitara), Goran Savić (gitara), Aleksandar Stevanović(klavijatura), Marijan Cvetanović (truba), Nikola Stanojević (trombon), Filip Stipsić (saksofon).

Karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta, po ceni od 500 RSD svakog radnog dana od 10h do 18

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde