Naslovna Društvo Jedinstveno upravno mesto – brzo do svih dokumenata na jednom mestu

Jedinstveno upravno mesto – brzo do svih dokumenata na jednom mestu

0
PODELI
Jedinstveno upravno mesto - brzo do svih dokumenata na jednom mestu foto; Grad Niš
Dragana Sotirovski

„Lako, jednostavno, brzo i na jednom mestu, do dokumentacije, koja je potrebna građanima Niša. Grad Niš, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i Uprava za organe Grada i građanska stanja formirali su Jedinstveno upravno mesto sa 15 šaltera“, navodi se u objavi gradonačelnice Niša.

Dodaje se, da ono što JUM čini posebnim je efikasna usluga iz oblasti građanskih stanja, socijalne zaštite i lokalne poreske administracije. Modernizovana ja javna usluga po meri građana. Obećava se da više neće biti čekanja i redova.

Vesna Nešić foto; Grad Niš

„Ono što Jedinstveno upravno mesto čini posebnim je 15 modernih šaltera, u lepo i ugodnom prostoru u kome se građanima pružaju usluge brzo, jednostavno i efikasno i oblasti građanskog stanja, socijalne zaštite i lokalne poreske administracije. Kroz Jedinstveno upravno mesto modernizujemo javnu uslugu stvarajući ga po meri svih građana. Građani Niša na jednom mestu dolaze do dokumentacija koja im je potrebna“, navela je Vesna Nešić, v. d. načelnice Uprave za organe grada i građanska stanja.

Građani su zadovoljni uslugom i navode da se sve brzo završava bez gužve i čekanja

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde