Naslovna Društvo Licitacija za dres fudbalera Nikole Stevanovića

Licitacija za dres fudbalera Nikole Stevanovića

0
PODELI
Nova je godina, a Lokalna fondacija Niš (LFN) nastavlja sa starim navikama i dobro poznatim licitacijama. Na prvom javnom nadmetanju u 2023. godini nalazi se potpisani dres Nikole Stevanovića, Nišlije i doskorašnjeg fudbalera Radničkog.

Nikola je za licitaciju potpisao i poslao svoj dres iz Nemačke, gde trenutno nastupa za Ingolštad. Licitacija je otvorena do srede 25. januara, a odvija se isključivo na Fejsbuk stranici LFN. Početna cena je 5.000 dinara.
U vreme dok je nastupao za Radnički, Nikola je beležio sjajne nastupe, postao omiljen kod navijača i cenjen među saigračima, a u jednom periodu pred odlazak u Nemačku nosio je i kapitensku traku najpopularnijeg niškog kluba.

Ponikao je u Radničkom, prošao omladinsku školu tog kluba, a u reprezentaciji Srbije nastupao je za sve mlađe selekcije. Debitovao je i za A tim naše zemlje u prijateljskom meču na gostovanju protiv Dominikanske republike početkom 2021. godine. Za nemački Ingolštad potpisao je u januaru 2022. godine.

LFN poziva sve meraklije, ljubitelje fudbala, kao i sve ljude koji žele da doprinesu razvoju Niša, da učestvuju u licitaciji.
***
LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama za uređenje i ulepšanje grada. Do sada je podršku na tri javna konkursa dobilo ukupno 29 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde