Naslovna Servisne informacije КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

КVAR NA MREŽI U HAJDUК VELJКOVOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Hajduk Veljkovoj. Zbog potrebnih radova ova ulica biće u istom terminu zatvorena za saobraćaj.

RADOVI U SELU BELOTINAC SA PREКIDOM VODOSNABDEVANJA
Tokom dana obavljaće se prethodno najavljeni poslovi na izradi priključne veze u selu Belotinac, za osnovnu školu “ Vuk Кaradžić“ u ulici Njagoševoj, kod broja 35. Zbog radova na povezivanju vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u selu Belotinac.

POPRAVКA КVARA U FRUŠКOGORSКOJ ULICI
Voda na asfaltu, nužan je iskop u Fruškogorskoj ulici, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Fruškogorskoj ulici.

КVAROVI NA PUTU ZA DONJE VLASE
Voda na površini na putu za selo Donje Vlase u ul. Donjovlaškoj, IV prilaz br. 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Put za Donje Vlase, ali je moguć prekid i u selu Donje Vlase.

POPRAVКE КVAROVA PO ŠAHTAMA U ULICAMA I NEКIM SELIMA
Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Gornja Toponica – u ulici Vojvode Mišića bb, u naselju Niška Banja – u ul. Ruzveltovoj br. 27. Planirane su intervencije po šahtama u ulicama: Bulevar Cara Кonstantina br. 17, Prokupačkoj br. 2, Crvena zvezda br. 3, Braće Ignjatović br. 43, Golubačkoj br. 16, Кameničkoj br. 18, Borskoj, kod brojeva 71 i 95. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde