Naslovna Servisne informacije КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

POPRAVКA КVARA U ULICI ĐERDAPSКOJ
Voda na površini, ne vidi se servisni ventil i potrebni su iskopi u Đerdapskoj ulici, kod broja 68 i 56. Zbog popravke vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Đerdapske ulice, i moguć je prekid na širem prostoru u ulicama: Jelene Glavaški, Jelke Radulović, Bore Vukumirovića, Prote Gagulića, u delu Nikole Uzunovića, delu Filipa Filipovića, delu Majakovskog.

КVAR U NASELJU ČALIJE, U ULICI LALA
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Čalije, u ulici Lala, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Lala, i moguć je prekid u okolnim ulicama: Visibaba, Ruža, Nevena.
POPRAVКA КVARA U SELU SEČANICA
Voda na površini, nužan je iskop na ulazu u selo Sečanica. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.
POPRAVКE КVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELJIMA DEVETI MAJ, MRAMORSКO BRDO I SELO PROSEК
Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda br. 7, kao i na Mramorskom brdu, kod firmi “Ergomejd“ i “Timikom Pleks“. Planirane su intervencije po šahtama u selu Prosek, zamena glavnog ventila kod manastira, i na Toponičkom putu, u ulici Stevana Sinđelića br. 229. Ukoliko vremenski uslovi dozvole obavljanje radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde