Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
Naissus foto: GP018

POPRAVKA KVARA U ULICI BRANKA MILjKOVIĆA

Voda izbija na prethodno urađenoj sanaciji, potreban je iskop u ulici Branka Miljkovića, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Branka Miljkovića, na prostoru od mesne kancelarije do tržnog centra “Merkator“.

KVAR NA UGLU ULICA VLADIMIRA ĆOROVIĆA I JEREMIJE ŽIVANOVIĆA

Voda curi na deoničnom šiberu, nužan je iskop na uglu ulica Vladimira Ćorovića i Jeremije Živanovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vladimira Ćorovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Jeremije Živanovića, Despota Đurđa, Školskoj, Učiteljskoj, Lepeničkoj, Srbinjskoj, Grčkog prijateljstva, Petra Dobrnjca, Milovana Jovanovića. Postoji još jedan kvar na vezi u ul. Vladimira Ćorovića i ukoliko bude uslova obaviće se još jedna intervencija u istoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjIMA NIKOLA TESLA, DEVETI MAJ I MRAMORSKO BRDO

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulici Kragujevački oktobar, kod broja 21. Radovi u šahtama obavljaće se i u naselju Deveti maj, u ulicama: Topličkog partizanskog odreda br. 7, Zorana Cige Stojanovića br. 20a. Popravke prvih ventila planirani su i na Mramorskom brdu, kod firmi “Ergomejd“ i “Timikom Pleks“, kao i na još jednu adresu. Ukoliko vremenski uslovi dozvole da se obavi planirano moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde