Naslovna Društvo Preduzete sve mere u vezi sa prijavljenim silovanjem u Nišu

Preduzete sve mere u vezi sa prijavljenim silovanjem u Nišu

0
PODELI
foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, odmah po prijavi da je, kako se sumnja, u kasnim večernjim satima 30. decembra, izvršeno krivično delo silovanje nad dvadesetosmogodišnjom ženskom osobom, preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica prijavljenog događaja.

„Policijski službenici su obavili razgovor sa dvadesetosmogodišnjom ženom, izvršili uviđaj u ugostitelјskom objektu, koji je navela kao mesto događaja, kao i u njenom stanu gde je zatečena i sa oba mesta izuzeti su predmeti koji su poslati na veštačenje“, saopštio je MUP Srbije.

Policija je, takođe, obavila razgovor sa zaposlenima u navedenom ugostitelјskom objektu, kao i sa osobama, za koje postoje indicije da mogu biti povezane sa ovim slučajem.

Prikuplјene informacije dostavlјene su Višem javnom tužilaštvu u Nišu na dalјu nadležnost.

Da podsetimo, za samo nekoliko sati više od 10.000 ljudi potpisalo je onlajn peticiju kojom se traži od nadležnih da obaveste javnost o slučaju silovanja u Nišu o kojem su izvestili mediji, saopštila je niška inicijativa Kreni-Promeni.

Prema pisanju medija, dvedasetosmogodišnja devojka iz Leskovca zbrinuta je u niškom Kliničkom centru. Ona je Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu kafića u centru Niša, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje izvršila četiri mladića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde