Naslovna Društvo Nagrađeni najbolji niški osnovci i srednjoškolci

Nagrađeni najbolji niški osnovci i srednjoškolci

0
PODELI

U Oficirskom domu uručene su nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola iz Niša. Ove nagrade su zamenile Vidovdanske nagrade, koje su dodeljivane ranijih godina, učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Okupljenim učenicima, nastavnicima i profesorima obratila se gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Čestitam svim učenicima na osvojenim nagradama, na svemu što ste postigli. Vi ste ponos grada Niša. Želim da u 2023. godini budete, pre svega, zdravi, veseli i nastavite da gajite svoj talenat, a Grad će nastaviti da taj talenat podržava. U narednim godinama imajte jedno na umu, školujte se i slušajte roditelje i profesore, i gde god da odete na školovanje, pamtite da treba da se vratite da živite ovde, i da stvarate bolje uslove za život, vas i vaše dece“, poručila je gradonačelnica okupljenim učenicima

Dragana Sotirovski/foto:GP018

.

Jedan od osvajača nagrada je Jovan Rajković, učenik prve godine Gimnazije. On kaže da mu nagrada predstavlja znak truda i da je njegov trud prepoznat. On u budućnosti planira da se bavi programiranjem, što mu je i omiljeni predmet u školi.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde