Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI NA MREŽI NA UGLU ULICA PANTELEJSKE I KRALjA MILUTINA

Voda na asfaltu, potreban iskop na uglu ulica Pantelejske i Kralja Milutina. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Pantelejskoj i Kralja Milutina.

NASTAVAK RADOVA U JADRANSKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi u Jadranskoj ulici, ispod mosta Mladosti. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Jagodin mala, od ulice Kosovke devojke, leva strana sa ulicama Voje Rinčića i Kralja Milutina do poligona za obuku vozača. Bez vode biće i deo ul. Bulevar Nikole Tesle do benzinske pumpe NIS Petrol sa jedne strane i deo Jadranaske ulice sa druge strane do tvrđavskog mosta. Moguć je smanjen pritisak u mreži za neke okolne ulice.

NASTAVAK RADOVA NA NIŠAVSKOM KEJU

Prilikom izvođenja radova za optički kabl došlo je do oštećenja vodovodne mreže na Nišavskom keju. Nastalo je curenje pored zida šahte na sastavu. Nastaviće se radovi na saniranju havarije na ulivu Gabrovačke reke u Nišavu sa napomenom da neće biti zatvaranja vode za korisnike. Moguće je oslabljeni pritisak u mreži u okolnim ulicama.

POPRAVKA MREŽE U SELU MILjKOVAC

Voda na površini, potreban je iskop na ulazu u selo Miljkovac,pored reke. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima:Miljkovac,Paljina, Berčinac, Gornja Toponica, i moguć je prikid vodosnabdevanja na Čamurijskom putu i u Čamurliji .

POPRAVKA KVARA U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Potrebne su intervencije na prvim ventilima u ulici Zmaja od Noćaja kod brojeva 17 i 18. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u Niškoj Banji, ulici Trg Republike bb. Zatim u Prvoj Kutini , u ulicama Banjski put i Prvokutinskoj. Radovi će se obavljati i u Jelašnici u ulici Kralja Milana 34. Zbog popravke u šahtama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde