Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U JADRANSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Jadranskoj ulici, ispod mosta Mladosti. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Jagodin mala, od ulice Kosovke devojke, leva strana sa ulicama Voje Rinčića i Kralja Milutina do poligona za obuku vozača. Bez vode biće i deo ul. Bulevar Nikole Tesle do benzinske pumpe NIS Petrol sa jedne strane i deo Jadranaske ulice sa druge strane do tvrđavskog mosta. Moguć je smanjen pritisak u mreži za neke okolne ulice.

RADOVI NA NIŠAVSKOM KEJU

Radovi na sanaciji oštećenja vodovodne mreže na Nišavskom keju. Usled ovih složenih radova kod ušća Gabrovačke reke u Nišavu neće biti prekida u snabdevanju vodom.

ZAMENA SERVISNOG VENTILA U NASELjU 9. MAJ

Zamena servisnog ventila u ulici Topličkog partizanskog odreda u naselju 9. maj. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U IVANA GORANA KOVAČIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Ivana Gorana Kovačića kod broja 22. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosanbdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI VOJINA KRAJINOVIĆA VELIKOG

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vojina Krajinovića Golemog kod broja 1a, nužno raskopavanja. Zbog radova na popravci priključne veze, doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde