Naslovna Društvo Podeljeni novogodišnji paketići deci boraca i osoba sa invaliditetom

Podeljeni novogodišnji paketići deci boraca i osoba sa invaliditetom

0
PODELI
Tajči Petrović Dragana Sotirovski Deda Mraz Čeda Ralević foto; GP018

Tradicionalno, i ove godine, u Gradskoj kući je održano uručenje novogodišnjih paketića deci ratnih boraca i deci osoba sa invaliditetom. Paketiće su obezbedili Udruženje „Ljubi bližnjeg svog“ iz Niša i škotska organizacija „Blajtsvud Srbija“ uz pomoć Grada Niša.

Dejan Račić foto; GP018

„Ovo pre svega važi mnogo za decu. Ona su nam najvažnija. Znači i za nas ratne veterane, koji smo, kad je trebalo bili tamo gde je trebalo. Grad Niš nas nije zaboravio. Nas, našu decu, naše unuke, to je jedan zaista divan gest“, rekao je Dejan Račić, zastavnik prve klase u penziji, pripadnik 63. padobranske brigade.

Gradonačelnica je zahvalila organizacijama koje su donirale paketiće, i okupljenim mališanima poželela srećne praznike. Čeda Ralević iz humanitarne organizacija „Ljubi bližnjeg svog“ je zahvalio organizaciji iz Škotske, kao i Gradu koji je obezbedio slatkiše za decu.

Dragana Sotirovski Čeda Ralević foto; GP018

„Kad vas vidim ovako slatke i nasmejane, to mi je jedna velika nagrada. Pozdravljam roditelje. U ime humanitarne organizacije „Ljubi bližnjeg svog“, a takođe i organizacije iz Škotske „Blajtsvud Srbija“, koja ima svoju kancelariju u Srbiji. Mi smo ove godine pokušali i uspeli smo da od njih dobijemo ove paketiće, koje su spakovali u ovim lepim kutijama, i drago mi je što je Grad i gradonačelnica sa svojim saradnicima omogućili i ostale poklone“, poručio je Čedo Ralević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde