Naslovna Društvo Omladina SNS-a organizovala akciju „Sa funkcionerima na ti“

Omladina SNS-a organizovala akciju „Sa funkcionerima na ti“

0
PODELI
Omladina SNS-a organizovala akciju „Sa funkcionerima na ti“ foto; GP018

Danas je u organizaciji omladine Srpske napredne stranke Niš u Oficirskom domu organizovan prijem za svu zainteresovanu omladinu za razgovor sa funkcionerima.

Mladima su na raspolaganju bili predstavnici velikog broja oblasti, od sporta, zdravstva, kulture, urbanizma pa sve do najviših funkcionera Grada Niša.

Razgovor o javnim i komunalnim uslugama foto; GP018

Milica Đorđević, članica omladine SNS-a, navodi da je ovaj događaj veoma značajan za omladinu, s obzirom na to da u direktnom razgovoru sa funkcionerima mogu da iskažu svoje probleme, primedbe i sugestije.

Milica Đorđević foto; GP018

„Omladincima smo omogućili razgovore sa svim funkcionerima na različite teme. Velika je zainteresovanost za zdravstvo, zaposlenje, urbanizam, uređivanje keja. Sa nama su funkcioneri iz oblasti sporta, kulture, kao i predsednici svih gradskih opština, gradonačelnica Dragana Sotirovski i predsednik Skupštine Grada Niša Boban Džunić“, rekla je Milica Đorđević.

Razgovor o gradnji i izgradnji foto; GP018

Dušan Pujović, omladinski član ove stranke sa Palilule, kaže da je zadovoljan odzivom i da ovakva akcija sigurno neće biti poslednja.

Dušan Pujović foto; GP018

„Omladinci su veoma zadovoljni ovom akcijom, zato što je ovo organizovano prvi put da omladinci mogu da razgovaraju sa najvišim funkcionerima u Gradu Nišu i da otvoreno iznesu svoje probleme, ali i primedbe i sugestije. Odziv je veliki i nastavićemo sa ovakvim akcijama“, rekao je Dušan Pujović poverenik omladine SNS-a na Paliluli i dodao da Grad Niš radi puno na podsticanju mladih u zapošljavanju, što kroz subvencije za pokretanje sopstvenog posla, što kroz programe Moja prva plata i Stručna praksa.

Razgovor Zdravstvu foto; GP018

Aleksandar Radivojević, dodaje da je ova akcija najbolji način da se formuliše politika koja će doprineti boljem zajedničkom životu u Nišu.

Aleksandar Radivojević foto; GP018

„Danas je nesvakidašnji dan. Dolaze mladi ljudi, bez obzira da li su članovi naše stranke ili ne. Želimo da mladima damo šansu da se čuje njihov glas i ono što on imaju da primete. Sve njihove primedbe i sugestije će moći da prenesu čeonim ljudima našeg grada i da reše određene probleme. Mi, kao omladina Srpske napredne stranke, ćemo se i u buduće truditi da na ovaj način izlazimo u susret našim sugrađanima i da razgovaramo, jer samo na taj način možemo da formulišemo politiku koje će doprineti tome da ostvarimo cilj našeg zajedničkog zadataka, a to je da Niš bude bolje mesto za život“, izjavio je Aleksandar Radivojević.

Razgovor o sportu i mladima foto; GP018

Aleksandar je veoma zadovoljan ovom akcijom i dodaje da ovo neće biti poslednja akcija ovakvog formata.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde