Naslovna Sve vesti Niš Održano Zimsko državno prvenstvo za kadete plivači iz P.K. Sveti Nikola...

Održano Zimsko državno prvenstvo za kadete plivači iz P.K. Sveti Nikola Niš osvojili su ukupno 10 medalja

0
PODELI
foto; P.K. Sveti Nikola Niš

Proteklog vikenda od 09.12.2022 do 11.12.2022. u Novom Sadu održano je Zimsko državno prvenstvo za kadete na kome je učestvovalo 162 plivača iz 32 kluba, a medju njima i 6 plivača P.K. Sveti Nikola Niš koji su osvojili ukupno 10 medalja (4 zlatne, 4 srebrne, 2 bronzane).

Stanojević Nina zablistala je na ovom prvenstvu osvojivši tri titule državne prvakinje i jednu bronzanu medalju. Nina je zlatne medalje osvojila u disciplinama 100m, 200m prsnim stilom i 200m mešovito, dok je bronzanu medalju osvojila u disciplini 400m mešovito.
Jovanović Djordje trijumfovao je u disciplini 200m ledjnim stilom i time odbranio titulu državnog prvaka u ovoj disciplini u kategoriji kadeta sa letnjeg državnog prvenstva. Djordje je osvojio i drugo mesto u disciplini 100m ledjnim stilom, a u ovoj disciplini zapaženi nastup imao je i Nikolić Vuk kome je medalja izmakla za svega 22 stotke i zauzeo četvrto mesto.
Laković Aleksandar osvojio je dve srebrne i jednu bronzanu medalju. Aleksandar je srebrne medalje osvojio u disciplinama 200m i 800m slobodnim stilom, dok je u disciplini 400m slobodnim stilom zauzeo treće mesto.
U štafetnoj trci 4x50m slobodno naš klub osvojio je drugo mesto u sastavu Laković Aleksandar, Nikolić Vuk, Jovanović Djordje i Živković Luka.
Ovo je veliku uspeh za naš klub! Posle sjajnog nastupa naših juniora i seniora, naši kadeti svojim rezultatima pokazali su da u budućnosti možemo očekivati još bolje rezultate. Izuzetno smo zadovoljni rezultatima koje su naši plivači ostvarili u zimskom delu sezone rekli su iz P.K. Sveti Nikola Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde