Naslovna Društvo Novogodišnji dani u Nišu, uz bogat program počinju 24. decembra i trajaće...

Novogodišnji dani u Nišu, uz bogat program počinju 24. decembra i trajaće do 7. januara

0
PODELI
Manifestacija Novogodišnji dani, u organizaciji Grada Niša i Turističke organizacije, imaće raznovrstan program, uključujući razne predstave, koncerte i događaje za najmlađe. Novogodišnji nastupi počinju 24. decembra i trajaće sve do 7. januara naredne godine.

U ovu manifestaciju uključene su sve ustanove kulture, Turistička organizacija Niša kao vodeći organizator programa, gradske opštine, i sva udruženja koja sarađuju sa Turističkom organizacijom.

„Na platou ispred tržnog centra „Kalča“ će od 24. decembra do kraja svakodnevno biti organizovani koncerti u periodu od 12 do 20 časova. Učestvovaće preko 20 niških bendova, dečiji horovi, ustanove kulture, novogodišnji Deda Mrazevi kao i „Fabrika umetnika“ koja će imati svoje štandove sa samostalnim zanatlijama. Gradske opštine uglavnom organizuju programe oko Nove godine i za Božić. Nastupaće i ustanove kulture, koje će imati svoje događaje u okviru ustanova, ali i na Trgu, u periodu do kraja godine“, najavila je većnica za kulturu i turizam Adriana Anastasov.

Na Trgu kralja Milana u Nišu na dočeku Nove godine, Nišlije će najverovatnije zabavljati folk pevač Haris Džinović. Međutim, odluka još nije ozvaničena, jer je javna nabavka u toku. Očekuje se da će odluka biti objavljena do kraja nedelje od strane realizatora, Niškog kulturnog centra, a u ime Grada Niša. Novogodišnji koncert će početi od 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde