Naslovna Društvo Donatorski novogodišnji koktel LFN za kraj uspešne 2022. godine

Donatorski novogodišnji koktel LFN za kraj uspešne 2022. godine

0
PODELI
Druga godina aktivnog rada Lokalne fondacije Niš donela je još mnogo uzbuđenja, velikih rezultata i momenata za pamćenje.

Na izmaku 2022. godine, vreme je da se podsetimo šta je sve postigla LFN, podelimo najznačajnija dostignuća i spremno dočekamo izazove koji su pred nama u sledećoj godini.

„Pozivamo građane, donatore, prijatelje, saradnike, sve ljude dobre volje na Novogodišnji donatorski koktel LFN, koji je zakazan za četvrtak, 22. decembar od 18 sati u Labirintu – ul. Balkanska 2a“ poziva LFN.

Ovom prilikom će u opuštenoj atmosferi biti prezentovani postignuti rezultate u tekućoj godini, LFN će se zahvaliti svima koji su doprineli da ZAJEDNICA RASTE i nastavi da napreduje.

„Uživaćemo uz muziku i osveženje, dobar i prijatan prateći program (naravno i uz neko iznenađenje) i najaviti šta nas sve očekuje u predstojećoj, još važnijoj i uspešnijoj godini“ poručuje LFN.
Podsetimo, u 2022. godini je realizovan još jedan veliki konkurs LFN za podršku kreativnim idejama građana i podeljeno ukupno 18.000 evra za realizaciju tih inicijativa.

ULAZ NA KOKTEL JE SLOBODAN, UZ DONACIJU PO ŽELJI.

Sav novac koji se prikupi i ovim putem, biće iskorišćen za realizaciju novih kreativnih ideja formalnih i neformalnih grupa građana na teritoriji svih pet gradskih opština u Nišu.
Pridružite se, podržite Niš, svoju ulicu, komšiluk, naselje, svoje selo i svoj grad. Naš Niš!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde