Naslovna Društvo Završena je Zelena startap škola

Završena je Zelena startap škola

0
PODELI

Izuzetno nas raduje činjenica i to, da sa vama možemo podeliti informaciju da je program podrške Zelena startap škola uspešno realizovan u toku prethodne nedelje!

I dok još uvek sumiramo utiske želimo da vas obavestimo da je 38 polaznika prošlo kroz sedam modula gde su mogli da nauče sve o prvim koracima ka formiranju startap kompanija, radu u timu i kako svoju inovativnu biznis ideju prezentovati i doći do potrebnih investicija.

U samoj završnici Zelene startap škole održan je i hakaton kada je deset timova pičovalo svoju ideju iz oblasti klimatskih promena i zaštite životne sredine, pred komisijom i borili se za vredne nagrade.

Prva nagrada u vrednosti od 3500 evra otišla je u ruke Pelletea timu, druga nagrada od 2500 evra pripala je timu Bifrost, dok je treću nagradu u iznosu od 1500 evra osvojio tim FlowerTower.

Tim čije je rešenje osvojilo prvu nagradu ima mogućnost da razvije i isporuči prototip do 23. decembra ove godine i bude dodatno nagrađen sa još 7500 evra.

Program podrške Zelena startap škola, pokrenuo je Startap centar Niš u okviru projekta „Budući gradovi jugoistočne Evrope“, a sproveli Naučno-tehnološki park Niš i Grad Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde