Naslovna Društvo Novogodišnji ZOO Kutak sa odbeglim vilenjacima i Deda Mrazom

Novogodišnji ZOO Kutak sa odbeglim vilenjacima i Deda Mrazom

0
PODELI
foto: Zoo kutak

Pod nazivom “Novogodišnji ZOO kutak” ove godine novogodišnje dane provodimo u ZOO Planetu sa Deda Mrazom, Vilenjacima i Sneškom.

Posetioci će moći da uživaju u novogodišnjoj čaroliji, da prave čestitke, slikaju se, jašu konje 17,18. i 24 – 30. decembra od 18 do 21 časova, ali ukoliko želite da učestvujete u ceremoniji dolaska Deda Mraza 17, 18, 24, 25. i 30. decembra, tada je potrebno da se u ZOO Kutku bude najkasnije do 18.20 časova, kako bismo svi zajedno družili sa njim.

Ukoliko želite da Deda Mraz dodeli paketić vašem detetu, molimo vas da ponesete paketić i da isti uručite vilenjacima u ZOO Kutku.

Ceremonija dolaska Deda Mraza je u 18.30 časova.

Deda Mrazovi vilenjaci pobegli su sa severnog pola i došli u Niš da malo odmore od pakovanja paketića. Dok ih Deda Mraz traži, oni se zabavljaju po gradu, obilaze znamenitosti i na kraju dolaze u ZOO Kutak, upravo tu će se i Deda Mraz sresti sa njima i Sneškom.

Do početka programa 17. decembra, u ime Deda Mraza pozivamo sve građane koji vide vilenjake da ih slikaju i slike objave na Facebook i Instagram stranicama Udruženja ZOO Planet.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde