Naslovna Društvo Izaberite neki od Nurdorovih novogodišnjih paketića iili čestitku

Izaberite neki od Nurdorovih novogodišnjih paketića iili čestitku

0
PODELI

Danas Vam prezentujemo Nurdorov novogodišnji katalog paketića i čestitki, čijim poručivanjem možete nekome ulepšati praznike i ZAJEDNO podržati rad našeg udruženja za sledeću godinu.

Samo neki od rezultata NURDOR-a u toku 2022. godine su više od 2 miliona dinara uloženo u dečja hemato-onkološka odeljenja u Srbiji, omogućili smo besplatan smeštaj, brigu i svakodnevni prevoz na terapije za više od 50 porodica iz cele Srbije koja se leče u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, obezbedili smo besplatnu rehabilitaciju za više od 100 dece lečene od malignih bolesti, edukovali 100 novih volontera, održali smo 50 radionica psiho-socijalne podrške za roditelje čija deca se trenutno leče, psihološku podršku za porodice koje su nažalost izgubile dete i još mnoge druge stvari koje radimo na dnevnom nivou, a koje značajno doprinose da kvalitet lečenja i života dece obolele od raka u Srbiji bude bolji.

 

Sve što radimo i svi rezultati koje postižemo mogući su upravo zahvaljujući vašoj podršci. Donatori, prijatelji i svi ljudi koji šire Misiju NURDOR-a, pomažete da naš glas stigne do što dalje. Na taj način, osim što doprinosimo boljem žuvotu dece obolele od raka i stvaramo bolje šanse za njihovo izlečenje – stvaramo i bolje društvo za sve nas. Društvo osvešćenih, budnih ljudi, svesnih da samo zajedno možemo menjati stvari na bolje.

 Svaki naš paketić i poklon nose ovu poruku i svaki čini značajan doprinos da nastavimo da radimo važne stvari zajedno.

Svi detalji o načinu poručivanja, kao i iznosi preporučenih donacija, nalaze u se u katalozima.

Poručivanje pojedinačnih artikala iz paketića je moguće za količine preko 100 komada.

 Za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju.

 Za dobru i herojsku 2023!

 Srdačan pozdrav iz NURDOR-a

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde